Я розкажу про спосіб, як зайти на сервер коли вас викидає із типічним повідомленням, що сервер переповнений, яке означає, що ви не можете зайти, бо місця зарезервовані (зазвичай для адмінів). Для нашого способу треба програма ArtMoney (легко знайти в пошуковій системі). Можна використати і іншу прогу, яка має ті самі функції що і ArtMoney. Для наших дій хватить і безплатної версії. Перейдемо до опису способу:
1. Після установки ArtMoney запускаємо програму і кс. Хочу сказати, що я незнаю дружать разом ArtMoney і Steam версія гри (VAC), через це використання даного способу на ваш страх і ризик. 2. Після того як кс загрузилась заходимо на повний сервер, де вас викине із помилкою, що залишились зарезервовані місця. Потім згортаємо кс(Alt + TAB), в ArtMoney вибираємо процес Counter-Strike. Нажимаємо Искать. З’явиться нове вікно де має писати: "Искать" вибираємо "Точное значение", " Значение" вказуємо amxres, "Тип" вибираємо "Текст", "Диапозон адресов" вибираємо "ВСЕ", нажимаємо "ОК". Після того, як програма все зробить ми побачимо нові дані. Вибираємо першу адресу і в меню Процесс вибираємо Редактор памяти. Ми побачимо нове вікно, в якому в полі Текст буде написано amxresXXXX, де XXXX - унікальні дані. Ці унікальні дані генеруються після кожної зміни карти, через це якщо карта помінялася, то щоб взнати нові дані нам потрібно зробити все спочатку. В моєму випадку - amxresBOKI.
3. Копіюємо цю команду(в моєму випадку amxresBOKI, у вас може бути з іншими даними). Розвертаємо Counter-Strike, відкриваємо консоль в ній пишемо команду, в моєму випадку: alias amxresBOKI
4. Тепер спокійно заходимо на сервер, нібито в нас є резервний слот.